24.7.07

the history of FUCK YOU!

sõrmede näitamise semiootikat tartu botaanikaaia vastas olevalt müürilt. paistab, et tegemist on olnud kopromiteeriva sõnumiga - kui lähemalt vaadata on tekstist saanud kolmanda klassi lünkharjutus. ...aga tõnise anna-liis rääkis nädalavahes plinkplongi murul istudes keskmise sõrme näitamise tekkimislugu. nii et kõik järgnev, mida te kohe lugeda saate on tegelikult folkloor.... olid vist indialased ja indiaanlased. neil olla omavahel mingid kanad kitkuda olnud. indiaanlaste relvaks on teadupärast vibud. vibusid vinnastati keskmise sõrmega, ja et vibunööri tugevam tõmmata oleks, lisati keskmise sõrme kõrval olevale pöidlale lähem sõrm. india sõdalased aga raiusid võimalusel vaenlase kahjutuks tegemise eesmärgil neil keskmised sõrmed maha, et nad vibu enam lasta ei saaks. indiaanlased aga viibutasid ohutus kauguses oma olemasolevaid keskmisi vibutõmbamise sõrmi vaenlaste õrritamiseks - näitamaks, et see neil ikka veel alles on. nii et FUCK YOU! ...on kellelgi parem seletus pakkuda???

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Indialased ja Indiaanlased kohtusid omavahel kana kitkumiseks... Kus ja kuidas?

tuuslam ütles ...

loe sõna folkloor. suusõnaline jutt. telefonimäng. point oli hea. tekkimiselugu kui selline. faktid võivad vabalt kõikuda. ma küll üritasin enne kirjamist asja tudeerida, aga teemalist kinnitust ei saanud, nii et asi läks loosi originaalis. aga eks ma annan teada, kui ma kuskilt tõe välja kaevan.

Anonüümne ütles ...

Seda juttu olen kuulnud. Kui inglise ja prantsuse sõjameeste vahel.
Prantslased lõikasid inglaste keskmise sõrme. Need vehikisid seepeale siis keskmise sõrmega ja karjusid 'Pluck yew!'. Sealt ka fuck you.

E.

Anonüümne ütles ...

Saja aastane sõda!

E.