15.8.07

ORIGINAALNE BLOOGI IDEE

valmistuda ülikeerulise lause lugemiseks. i shoot - kui käesoleva bloogi idee on koguda bloogi autori poolt tabatud tänavakunsti ehk selle üht liiki - stencil art'i ehk shablooni kunsti, aegajal nimetatud tuuslami poolt ka bänksideks ehk vaieldamatult parima stencil artist'i ehk minu sõnade järgi tänavakunstniku banksy järgi, siis vahva idee jagamiseks - keegi võiks teha sticker art'i ehk omatehtud kleepsu-kunsti bloogi (kohe tuleb punkt). järjekordselt läänemaailmas väga tegija suund. sinna alla käib ka alternatiivsete postrite levitamine jms... sellist nn sticker art'i ehk kleepsu-kunsti võib ka eestist päris tublisti tabada. nii et keegi agar võiks neid kuhugi vaatamiseks kokku koguda. meil eestis on nad küll suhteliselt väiksed, aga see eest päris tabavad... näidiseks üks liisajärve poolt klõpsatud sticker ehk kleepsukas. kes ei näe, klikaku pilti ja saab suuremaks. seal on kujutatud liiklusmärki nr 433, lisatud on sõna otseses mõttes riigipead. khm. mitte just kõige teravamad pliiatsid karbis... sticker art kui väike kõrvalepõige. tuuslam jääb stencil art'i sfääri. 50 and counting stickerit, shabloonikat, bänksit on teile ootel ;)

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Minu meelest võiks olla veel näiteks mahajäetud jalgrataste blogi :D

pildistasin vähe kehvapoolse kvaliteediga Berliinis ka paari stencilit siin on 1 pilt

tuuslam ütles ...

oojaaa! mul näiteks on üks sõber/töökaaslane, kes käib alati stockholmi külastades läbi ühe kindla silla juurest - seal on üks jalgratas kettidega silla külge aheldatud. juba viimased seitse aastat. ...ja kindlasti on sellised veelgi. nii et sub-bloogid võiksid hoo sisse saada. midagi uut ja huvitavat peaks koguaeg toimuma. progress. movement. üldiselt sub-blooge võiksid pidada inimesed, kellel endal väga midagi öelda ei ole, nagu MINA näiteks. ja siis kirjutavad teiste tehtust :) ...ps. tänud piltide eest! mul küll üldiselt on selline põhimõte, et ma panen üles ainult neid stencil'eid, mida ise leian... kuid plaanin lähiajal berliini minna küll, nii et siis saan ka Sinu stencil'itele viidata ;)

Anonüümne ütles ...

Aga sel juhul, kui ise pildistada tahad, leiad need Jannowitzbrücke u-bahni jaamast välja tulles otse 100m minnes silla alt :)

tuuslam ütles ...

dankeschön :)